IZJAVA

BADL BICIKLIJADA & TRAIL 2020.,
Organizator: Sportsko društvo Mala Erpenja
Mala Erpenja 139/A, 49217 Krapinske Toplice
18.07.2020.

 

  • Prihvaćanjem ove Izjave pristajem na vlastitu odgovornost sudjelovati na Badl Biciklijada & Trail 2020. koja se održava 18.07.2020. u Krapinskim Toplicama  i okolnim mjestima.
  • Trail utrka i biciklijada su potencijalno opasne aktivnost i uključuju određene rizike. Ovom Izjavom potvrđujem da sam upoznat/a da nepridržavanje, zaobilaženje ili bilo koje drugo postupanje koje je u suprotnosti s uputama organizatora, s Pravilnikom o sigurnosti i uvjetima sudjelovanja može dovesti do različitih oštećenja opreme, tjelesnih ozljeda i smrti.
  • Za bilo koju štetu (materijalnu ili nematerijalnu) koja može nastati tijekom ove aktivnosti, a u vezi je s prethodno navedenim rizicima – SNOSIM ODGOVORNOST I RIZIK,  koje iz aktivnosti može proizaći.
  • Potvrđivanjem ove Izjave izjavljujem da  sam upoznat-a s Pravilnikom o sigurnosti i uvjetima sudjelovanja.
  • Izjavljujem da nemam nikakvih bolesti i tjelesnih oštećenja koje bi bile u suprotnosti s bavljenjem ovom aktivnošću kao opasnom djelatnošću, te bavljenje kojom bi mi moglo izazvati zdravstvene teškoće i pogoršanje zdravstvenog stanja.
  • Potvrđivanjem ove Izjave dajem izričitu suglasnost da se osobni podaci te snimljeni video i foto materijali utrke na kojima se nalazim slobodno, bez naknade i bez ikakvog daljnjeg pitanja i odobrenja mogu koristiti za potrebe medijskog izvještavanja sa utrke, za promociju treking sporta te za obradu
    podataka sudionika utrke.